Author Archives: Ola Muan

Seks etasjer med muligheter for fremtidens studenter

New Life Foundation Tanzania er i gang med et byggeprosjekt, som går ut på å bygge en ny seks etasjes bygning på området til Fountain of Hope Christian School i Moshi. Den nye bygningen skal romme nye undervisningsrom, datarom, bibliotek og spisesal, samt kontorer og arbeidsrom for lærere og den administrative staben ved New Life Foundation. Det blir også lokaler for det planlagte college-tilbudet som NLF skal starte i samarbeid med Trinity Education.

Her kan du se en informasjonsvideo om dette byggeprosjektet:

Continue reading

Møt Paul og Victor!

I denne videoen møter du Paul Enock Massawe og Victor Francis Mavika, som er tidligere studenter ved New Life Foundation’s skole Fountain of Hope. Nå er de begge studenter ved Oral Roberts University i Tulsa, Oklahoma, USA. Du får også høre litt om historien og situasjonen hos New Life Foundation, fortalt av NLF’s grunnlegger og president Pastor Glorious Shoo. Og du får møte den amerikanske misjonæren Laura Davis, som jobbet frivillig som lærer ved Fountain of Hope.

Fokus på økologisk landbruk og selvberging hos NLF Tanzania

De siste årene har NLF Tanzania økt sitt fokus på bærekraftig utvikling og å benytte de mulighetene de har til å være selvberget på flere områder. Spesielt har de fokusert på landbruk og utnyttelse av de arealene de har til rådighet. I det siste nyhetsbrevet fra NLF Tanzania fikk vi noen glimt av de foreløpige resultatene – for ikke å snakke om et bilde av hva dette kan bety for organisasjonen i fremtiden. Vi har oversatt utdrag fra nyhetsbrevet om dette temaet.

Continue reading