New Life Foundation Tanzania

Klikk her for å se en presentasjonsvideo av NLF Tanzania.

New Life Foundation er en kristen, tverrkirkelig og ikke-kommersiell organisasjon som arbeider for å bedre livsvilkårene for fattige og undertrykte barn og unge kvinner i Tanzania. New Life Foundation er et midlertidig hjem som tilbyr opphold og omsorg for gravide ungjenter og hjemløse og foreldreløse barn. I en hjemlig atmosfære får barn og unge her mat og klær, samt omsorg både åndelig, fysisk, følelsesmessig og mentalt. Målet er å bedre unge kvinner og barn sin sosiale og økonomiske status i lokalsamfunnet ved tiltak som bygger kapasitet og mestring.

New Life Foundation ble stiftet i 2001 av Pastor Glorious Shoo og hans kone Josephine. Begge er fra Moshi-området i Tanzania, og har tjent Herren sammen i mange år. De var begge i full jobb ved en bibelskole i Tanzania da Gud ba dem om å legge ned den tjenesten de sto i, og begynne å jobbe med barn istedet. De startet med fire tomme hender, femti dollar og – ikke minst – Guds løfter på at Han vil fullføre sitt verk.

I dag består arbeidet av fire avdelinger:

 • Fountain of Hope (Håpsfontenen)
  Barneskole, ungdomsskole og videregående skole med internat og total omsorg for nesten 400 barn
 • Fountain of Joy (Gledesfontenen)
  Senter for yrkesopplæring for unge alenemødre
 • Fountain of Love (Kjærlighetsfontenen)
  Formidle opplæring og utrustning til tjeneste blant barn for NLF sin stab samt mange andre organisasjoner og menigheter
 • Fountain of Zoë
  Barnehjem for spedbarn og små barn (0-4 år)

NLF har som mål å kunne gi barna en trygg og god oppvekst, og en god utdannelse helt opp til og med universitetsnivå. Derfor er planleggingen av skolestruktur hele veien i full gang. Med hjelp fra sponsorer i New Zealand, er det til og med kjøpt landområde for bygging av universitet.