Flere videoer fra New Life Foundation

I denne videoen møter du Paul Enock Massawe og Victor Francis Mavika, som er tidligere studenter ved New Life Foundation’s skole Fountain of Hope. Nå er de begge studenter ved Oral Roberts University i Tulsa, Oklahoma, USA. Du får også høre litt om historien og situasjonen hos New Life Foundation, fortalt av NLF’s grunnlegger og president Pastor Glorious Shoo. Og du får møte den amerikanske misjonæren Laura Davis, som jobbet frivillig som lærer ved Fountain of Hope.

Coletta Fideles Kimati forteller her om sitt eget liv. Hun var syk av AIDS, og mistet både mannen sin og et barn pga. AIDS. Etter at Coletta fikk komme og jobbe hos New Life Foundation, ble hun helbredet fra AIDS! Hun forteller også om sin adoptivdatter Esther, som også var HIV-positiv, men som nå er helbredet!

Hør Mrs. Esther Msangi fortelle om Fountain of Love sitt utadrettede og diakonale arbeid, både internt i New Life Foundation og ute i samfunnet. Her får du høre vitnesbyrdet til Robert, en ung mann som lå på sykehuset da Esther kom dit sammen med noen av barna hos New Life Foundation for å be for de syke. Robert var lammet i hele kroppen, og kunne verken høre eller se. Etter at barna og Esther hadde lagt hendene på ham og bedt for ham, ble han fullstendig helbredet, og er nå helt frisk.