New Life Foundation Norge

Litt historikk:

I oktober 2003 besøkte Pastor Glorious Shoo Sion-kyrkja i Seljord og forkynte om barn og unge som den gode jord å så i. En gruppe av oss som var der og hørte ham, ble tent av hans vitnesbyrd, og bestemte oss for å gå sammen og starte en støttegruppe for New Life Foundation. Vi bestemte oss med å legge alt i Guds hender og samles regelmessig for å be sammen for New Life Foundation og for hverandre. Vi opplevde det som svært rike og sterke bønnesamlinger. Vi fikk flere ganger se at bønner vi hadde bedt ble besvart i løpet av kort tid, og vi fikk være et redskap for Gud til å formidle ord og ledelse til Pastor Shoo og staben i NLF i Tanzania.

Selv om hovedfokuset vårt hele tiden har vært å be for New Life Foundation, har vi etter hvert fått bygd opp en økonomisk støttetjeneste for NLF Tanzania. Vi adopterte New Life Foundation sitt fadderprogram, og flere og flere ble fast støttepartner ved å sponse et fadderbarn.

I 2010 opplevde vi at tiden var moden for å etablere New Life Foundation Norge som en selvstendig tverrkirkelig forening. Foreningen New Life Foundation Norge består i dag av om lag 50 medlemmer og ca 35 faddere, og formidler ca kr. 200.000,- i økonomisk støtte til New Life Foundation Tanzania hvert år.

Vi har en rekke ganger fått besøke Tanzania og være vitne til hvordan arbeidet som New Life Foundation driver berører hundrevis og tusenvis av liv.

Dersom du ønsker å bli medlem av foreningen New Life Foundation Norge, kan du klikke her for å gå til registreringsskjemaet.